Mobil nr.: 27 52 87 97 · E-mail: be@zfri.dk

Mobil nr.: 27528797 · E-mail: be@zfri.dk

Leder- og stresscoach

Birgitte Elsner, ICF PCC

Leder- og stresscoach

Birgitte Elsner, ICF PCC

Leder- og stresscoach Birgitte Elsner, ICF PCC

Stresscoaching

– hjælper dig med at få balancen i dit liv tilbage

Stresscoaching hjælper dig med at få det godt igen. Du bliver guidet gennem et struktureret forløb med velafprøvede metoder og værktøjer. Dit stressniveau vil falde gradvist gennem forløbet, og du får viden og læring, der vil hjælpe dig til at undgå at blive lige så stresset igen.

Stresscoaching hjælper dig med at få balancen tilbage i dit liv, og med at undgå at du bliver lige så stresset igen.

Når du går fra den første samtale, har vi lavet tiltag, der sikrer, at dit stress niveau ikke bliver højere, men at det i stedet begynder at falde.

I de næste samtaler vil vi roligt og systematisk arbejde for, at dit stress niveau bliver lavere og lavere, så du gradvist får det bedre. Cirka midt i forløbet begynder vi at se på, hvordan du kan undgå at blive lige så stresset igen.

Et stresscoaching forløb strækker sig over 8 til 12 uger. Det lyder umiddelbart som lang tid, men dit stress niveau er sandsynligvis steget over mange måneder eller måske over flere år. Nu har du brug for ro og tid til at komme dig, og måske til at finde nye vaner. Det er også vigtigt, at du har tid nok til at lære af din erfaring, for den læring er med til at sikre, at du ikke bliver lige så stresset i fremtiden.

Du kan sammenligne det med, at du har brækket armen. Nu skal du have den i gips i 8 til 12 uger, og bagefter skal du træne musklerne i armen op. Gradvist bliver din arm stærk igen, og det gør du også i stresscoaching forløbet.

Så giv dig selv lov til at bruge den nødvendige tid til at finde ind til den person, som du ønsker at være. Det fortjener både du og dine omgivelser. Og husk at mennesker er forskellige, så det nytter ikke at du sammenligner din proces med andres. Det er din proces og dit liv.

Jeg har igennem flere coaching-forløb oplevet Birgitte som en professionel coach, der vægter kvalitet højt i hendes coaching sessioner. Der bliver sat mål for hver session og med en struktureret tilgang, har Birgitte hver gang guidet mig sikkert frem mod opnåelse af mit mål.

Samtidig er Birgitte en meget empatisk coach, der er eminent til at aflæse kropssprog og betoninger – dette hjælper til at finde frem til de svar, jeg søger. Hver coaching session har været utroligt udviklende for mig, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Birgitte Elsner som coach.

Nadjie Bojko

Kunne du tænke dig en uforpligtende samtale?

Don’t listen to the person who has all the answers; listen to the person who has all the questions

Albert Einstein