Mobil nr.: 27 52 87 97 · E-mail: be@zfri.dk

Mobil nr.: 27528797 · E-mail: be@zfri.dk

Leder- og stresscoach

Birgitte Elsner, ICF PCC

Leder- og stresscoach

Birgitte Elsner, ICF PCC

Leder- og stresscoach Birgitte Elsner, ICF PCC

Coaching

– er din direkte vej til personlig udvikling og læring

Når du samarbejder med en coach, har du en unik mulighed for at arbejde målrettet med din udvikling. Coaching samarbejdet  giver dig muligheden for at blive endnu bedre til det, der lige nu eller på længere sigt er vigtigt for dig eller din organisation.

Jeg er overbevist om, at du gør dit bedste

Min grundlæggende overbevisning er, at de allerfleste mennesker gør alt, hvad der står i deres magt for at løse deres opgaver bedst muligt. Alligevel har mange års erfaring som coach lært mig, at rigtig mange ledere og medarbejdere har en oplevelse af ikke at leve op til forventningerne.

Coaching processen kan blandt andet hjælpe dig med at afklare, hvad du med fordel kan arbejde med, eller om forventningerne er så høje, som du tror.

Det kræver blot, at du er åben for at blive lidt klogere på dig selv, og for at lytte til og gennemføre de løsninger, som du når frem til i coaching processen.

Nogle af fordelene ved coaching processen:

  • En fleksibel proces, hvor vi arbejder med præcis det, du har brug for
  • Du kan komme i gang, når det passer ind i dine planer
  • Du har fuld fortrolighed
  • Du kan blive mere coachende i din måde at kommunikere på

Alle ledere kan få udbytte af coaching processen

Som erfaren leder, træffer du mange beslutninger – ofte under stort pres, og det er værdifuldt at kunne vende udfordringer, muligheder og dilemaer i et fortroligt rum. Som erfaren leder oplever du måske også modstand af og til, og kan have brug for at reflektere over dit lederskab.

Som ny leder skal du navigere fra et andet niveau i organisationen, end du plejer. Du har mange nye og spændende opgaver, som du gerne vil løse på bedste måde, uden at bruge dig selv fuldstændig op. Coaching processen hjælper dig med at blive helt skarp på, hvem du gerne vil være som leder, og giver dig samtidig et rum til refleksion, hvor du kan finde løsninger til dine nye udfordringer.

Som projektleder har du mange jern i ilden. Måske føler du dig flyvende, når du konstant skal kommunikere med styregrupper, projektdeltagere, og andre samarbejdspartnere, og måske går det lidt for hurtigt en gang imellem, så du har svært ved at slippe jobbet efter fyraften.

Coaching giver dig et velfortjent pit stop. Du får ro og plads til refleksion og udvikling, så dit potentiale bliver synligt, og dine kompetencer bliver styrket. Kort fortalt hjælper coaching processen dig til at blive bevidst om, hvem du er som projektleder og til at komme endnu stærkere ud af projektet.

Hvis jeg kunne bestemme..

fik flere medarbejdere mulighed for at samarbejde med en coach, for som medarbejder skal du løbende tilpasse dig nye faglige udfordringer og ændringer i organisationen. Samtidig skal du huske at holde fokus på din egen udvikling, så du er klædt på til de opgaver, omgivelserne har brug for, at du løser.

Coachingen hjælper dig med at afklare dine ønsker og drømme som medarbejder, samtidig med at du bliver klogere på dig selv og dine egne ønsker og behov for udvikling, og på hvordan det passer ind i organisationens behov.

I forbindelse med dannelse af nye teams i it-afdelingen, har jeg haft et to-årigt samarbejde med Birgitte Elsner. Birgitte er en rummelig og respektfuld konsulent og coach, som jeg gerne vil anbefale.

Lene Madsen

It-chef , Kommuneqarfiq Sermersooq

Kunne du tænke dig en uforpligtende samtale?

Don’t listen to the person who has all the answers; listen to the person who has all the questions

Albert Einstein