Mobil nr.: 27 52 87 97 · E-mail: be@zfri.dk

Mobil nr.: 27528797 · E-mail: be@zfri.dk

Leder- og stresscoach

Birgitte Elsner, ICF PCC

Leder- og stresscoach

Birgitte Elsner, ICF PCC

Leder- og stresscoach Birgitte Elsner, ICF PCC

Coaching

– er din direkte vej til personlig udvikling og læring

Når du samarbejder med en coach, har du en unik mulighed for at arbejde målrettet med din udvikling. Uanset om du er leder, projektleder eller medarbejder, giver coaching samarbejdet dig muligheden for at blive endnu bedre til det, der lige nu eller på længere sigt er vigtigt for dig eller din organisation.

Jeg er overbevist om, at du gør dit bedste

Min grundlæggende overbevisning er, at de allerfleste mennesker gør alt, hvad de kan for at løse deres opgaver bedst muligt. Alligevel har min erfaring som coach igennem mange år lært mig, at en hel del ledere og medarbejdere har en oplevelse af, at de ikke gør det godt nok.

Heldigvis er det ofte ret små ændringer, der skal til for at oplevelsen bliver en helt anden. Det kan for eksempel være at du med fordel kan reagere på en anden måde i bestemte situationer eller en lille ændring i din måd at kommunikere på, som gør at tingene glider nemmere. De forholdsvis små ændringer kan til gengæld betyde en kæmpe forskel for trivsel, samarbejde og effektivitet.

Det kræver blot, at du er åben for at blive lidt klogere på dig selv, og for at lytte til og gennemføre de løsninger, som du når frem til i coaching processen.

Nogle af fordelene ved coaching:

  • Det er en fleksibel proces, hvor vi arbejder med præcis det, du har brug for
  • Du kan komme i gang, når det passer ind i dine planer
  • Du har fuld fortrolighed
  • De fleste af mine klienter oplever, at de bliver mere coachende i deres måde at kommunikere på

Coaching er ikke kun for topledere

Som ny leder skal du navigere fra et andet niveau i organisationen, end du plejer. Du har mange nye og spændende opgaver, som du gerne vil løse på bedste måde, uden at bruge dig selv fuldstændig op. Coaching hjælper dig med at blive helt skarp på, hvem du gerne vil være som leder, og giver dig samtidig et rum til refleksion, hvor du kan finde løsninger til dine nye udfordringer.

Som erfaren leder, ønsker du måske at blive udfordret på din ledelsesstil eller på din måde at håndtere udfordringer. Du skal træffe mange beslutninger, og for mange har det stor betydning, at de kan vende forskellige muligheder i et fortroligt rum. Endelig oplever den erfarne leder også modstand af og til og kan have brug for at reflektere over sit lederskab.

Som projektleder har du mange jern i ilden, og du nyder det. Du er i dit es, når du konstant skal kommunikere med styregrupper, projektdeltagere, og andre samarbejdspartnere, men måske går det lidt for hurtigt en gang imellem. Coaching giver dig et velfortjent pit stop. Du får ro og plads til refleksion og udvikling, så dit potentiale bliver synligt, og dine kompetencer bliver styrket. Kort fortalt hjælper coaching processen dig til at blive bevidst om, hvem du er som projektleder og til at komme endnu stærkere ud af projektet.

Som medarbejder skal du løbende tilpasse dig nye faglige udfordringer og ændringer i organisationen. Samtidig skal du huske at holde fokus på din egen udvikling, så du er klædt på til de opgaver, omgivelserne har brug for, at du løser. Coachingen hjælper dig med at afklare dine ønsker og drømme som medarbejder, samtidig med at du bliver klogere på dig selv og dine egne ønsker og behov for udvikling.

I forbindelse med dannelse af nye teams i it-afdelingen, har jeg haft et to-årigt samarbejde med Birgitte Elsner. Birgitte er en rummelig og respektfuld konsulent og coach, som jeg gerne vil anbefale.

Lene Madsen

It-chef , Kommuneqarfiq Sermersooq

Kunne du tænke dig en uforpligtende samtale?

Don’t listen to the person who has all the answers; listen to the person who has all the questions

Albert Einstein