Zfri - Præsentationsteknik

Præsentationsteknik - tag bare ordet, du kan godt!

På kurset her lærer du enkle metoder til en god forberedelse. Du både forbereder og gennemfører flere præsentationer, så du får lejlighed til at arbejde med dig i rollen som taler. Du får konstruktiv tilbagemelding på din præsentation, og selvom der er plads til forbedringer, holder vi en respektfuld tone, måske med et glimt i øjet, når der er overskud til det.

Du er budskabet

Det er dig, de er kommet for at høre, og derfor skal du være dig selv. Jo bedre du er forberedt, jo mere kan du slappe af, og jo nemmere bliver det for dig at gennemføre din præsentation afslappet og alligevel med energi og entusiasme. Fordi du er budskabet vil du komme til at lave præsentationer både med og uden PowerPoint. Så ved du nemlig, at du kan - og det er godt for selvtilliden.

Gode præsentationer og rigtig forberedelse hører sammen

Det er med præsentationer og taler som med så meget andet, øvelse gør mester. Det gælder også for din forberedelse. Det kan godt være, at du i begyndelsen skal bruge mere tid, end plejer eller har tid til, men det bliver ret hurtigt en rutine. Eller måske en god vane, for den rigtige forberedelse hjælper dig til at:

  • du får sagt det vigtigste i dit budskab
  • du har kontrol over din nervøsitet
  • du ikke taler for længe
  • du holder dig til emnet

 

Kontakt Birgitte, hvis du har spørgsmål.