Zfri - Coaching

Når ledere, projektledere og medarbejdere ønsker målrettet, individuel udvikling og læring, er kvalificeret coaching et både klogt og naturligt valg.

Coaching er din direkte vej til personlig udvikling og læring

Når du samarbejder med en coach, har du en unik mulighed for at arbejde målrettet med din udvikling. Du får selv lov til at sætte dagsordenen, og din coach skal nok hjælpe dig med at huske, hvor målet eller målene er, for I er to om at sørge for, at du når derhen.

Uanset om du er leder, projektleder eller medarbejder har du altid mulighed for at sætte dig et mål og gå efter det. Du har altid muligheden for lige at blive lidt bedre til, det der lige nu er vigtigt for dig eller din organisation. 

Jeg har igennem flere coaching-forløb oplevet Birgitte som en professionel coach, der vægter kvalitet højt i hendes coaching sessioner. Der bliver sat mål for hver session og med en struktureret tilgang, har Birgitte hver gang guidet mig sikkert frem mod opnåelse af mit mål.

Samtidig er Birgitte en meget empatisk coach, der er eminent til at aflæse kropssprog og betoninger - dette hjælper til at finde frem til de svar jeg søger. Hver coaching session har været utroligt udviklende for mig og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Birgitte Elsner som coach.
   Nadjie Bojko

Hvorfor skal jeg bruge coaching som en del af min udvikling?

Når du bruger coaching som en del af din udvikling, fokuserer du på præcis de områder, som du har brug for at arbejde med. Du er ikke afhængig af hvad andre kursister eller underviseren sætter fokus på. Du sætter dagsordenen sammen med din coach, så I arbejder efter dine behov, i det tempo som passer ind i din hverdag, og det kan også være udenfor "normal" arbejdstid.